Met de billen* bloot

Kom je dat ook regelmatig tegen, dat je er iets uitfloept waarvan je nog geen nanoseconde later beseft dat je dat beter niet had gezegd? Ik in elk geval wel. Vanavond nog, in de sportklas. (Yup, sinds kort ga ik sporten, maar daarover meer in een volgende blogpost) 

Na een tamelijk intensieve les volgde een dito stretching. Deugddoend, tot we een oefening kregen waarbij we – in hurkzit – een voet zo moesten stretchen dat de bovenkant van onze tenen op ons matje rustte. Niet alleen een heuse uitdaging voor mijn evenwichtsgevoel, maar ook quasi onmogelijk uit te voeren met sportschoenen aan. Dus floepte ik eruit dat het zonder schoenen toch wel makkelijker zou gaan.

Onze coach, altijd in voor suggesties, sommeerde ons prompt om allemaal onze schoenen uit te doen en de rest van de stretching op kousenvoeten af te werken.

Leuk, tenzij je natuurlijk opeens beseft dat je die avond vlug vlug oude kousen hebt aangetrokken. Kousen waar weliswaar nog geen gat inzitten, maar waar je grote teen wel al vervaarlijk en duidelijk komt piepen…

Nog een geluk dat ik al rode wangen had van het sporten, want de rest van de sessie heb ik toch met het schaamrood op de wangen afgewerkt. En met het goede voornemen om morgen een verse lading kousen te kopen…

*Of beter: tenen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s